KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Fashion News

Ngjyra e vitit 2019 është sa e çuditshme aq edhe e këndshme

4 Janar 2019

Nuk është bërë ende shumë virale, megjithëse pritet që ngjyra e vitit 2019 të jetë sa e çuditshme aq edhe e këndshme. Veshjet do të bombardohen me “50 hijet e ngjyrës së gjelbërt” – sage, pistachio, chartreuse, neon dhe shumë të tjera.

Një ide më të qartë të nuancave të ndryshme jua sjell kjo tabelë:

Doni s’doni, këtë ngjyra do ta shihni kudo gjatë 2019-s. Nëse i shihni me kujdes veshjet e mëposhtme, s’duket aspak keq.

Elvana Gjata
Nora Istrefi
Liberta Spahiu
Dua Lipa dhe Bebe Rexha
Bebe Rexha
Dua Lipa
Dua Lipa

Të tjera kombinime:

MOS I HUMBISNI