KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

2019-a duhet t'ju gjejë se s'bën me ngjyrën më të famshme të flokëve!

29 Dhjetor 2018

Nga Viti i Ri na ndajnë fare pak ditë, kështu që nëse s’keni nisur ende me përgatitjet nxitoni. Dhe nuk  kemi fjalën as për gjelin dhe as për punët e shtëpisë, por për flokët. Vit i ri, flokë të rinj!

Nëse prej kohësh jeni të dyzuara për ngjyrën,zgjidhjen ua japim ne. Kjo nuancë e bjondes është një nga më të preferuarat së fundmi në Instagram dhe jo më kot. Bjonde e akullt miksuar me shampanjën.

Rrënjët e flokëve më të ngrohta që hapen më pas, e bëjnë flokun të duket me më shumë shkëlqim dhe të shëndetshëm.

Ngjyra më e famshme e momentit përshtatet lehtësisht dhe nuk të jep shumë kohë për tu menduar.

Kështu që, t’i gëzoni!

MOS I HUMBISNI