KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Kuzhina

Cilat gatime shqiptare njohin të huajt

25 Dhjetor 2018

Taste Atlas është një ndër portalet më të preferuar të vizitorëve anembanë botës ku marrin sugjerime mbi ushqimet e vendeve të ndryshme, përfshirë këtu edhe Shqipërinë.

Referuar sezonit të festave, Shqipëria njihet për byrekun me kungull.

Të tjera gatime të famshme janë: fërgesa,

ballokumet,

qumështori,

flija,

jani me fasule,

tavë kosi

dhe qofte të fërguara etj.

Meqë jemi në ditë feste, ndoshta morët disa ide të vlefshme për drekën/darkën me miqtë e familjarët. Ndërkohë recetën e panettone-s e gjeni këtu.

Burimi: Taste Atlas via Monitor.al

MOS I HUMBISNI