KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

Ndoshta duhet të prisni baluke

18 Dhjetor 2018

Kur pret baluke, kalon tre faza: Në fillim, të pëlqejnë shumë. Madje s’e koncepton dot jetën pa to. Ç’mrekulli e thjeshtë që janë baluket. Bekuar qoftë parukierja.

Faza e dytë, që përbëhet nga muaj të tërë të mbushur me urrejtje dhe dyshim. Pse ia bëre këtë vetes. Ti s’ke kohë të hash mëngjes, si do gjesh kohë të merresh me baluket pa gdhirë mirë?

Dhe në fund, pas disa muajsh të mundimshëm, të vjen sërish në majë të hundës dhe vendos t’i shkurtosh sërish. Cikli nis nga e para.

Sidoqoftë, ndonjëherë një ndryshim është i pashmangshëm. Ndoshta sapo je ndarë dhe ke nevojë të ndihesh mirë. Ndoshta je rritur si njeri dhe kërkon të dukesh ndryshe. Ndoshta të duhen ca foto që godasin për Instagram.

Frymëzohuni nga 15 fotot e mëposhtme dhe bëni zgjedhjen e duhur (ose gabimin më të madh të jetës suaj).

Vannesa Hudgens
Emilia Clarke
Natalia Dyer
Kiersey Clemon
Jasmine Sanders
Greta Gerwig
Ruby Rose
Yara Shahidi
Bella Hadid
Kerry Washington
Ciara
Emma Roberts
DeWanda Wise
Camilla Cabello
Alison Brie

MOS I HUMBISNI