TV Mania

Të veshurit më mirë në natën e parë të ‘Këngës Magjike’

6 Dhjetor 2018

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Ronela Hajati

Mbrëmë, në Pallatin e Koncerteve u mbajt nata e parë e festivalit “Kënga Magjike”. Plot 15 performues u ngjitë në skenë, ndër të cilët 8 artistë të rinj. Disa goditën me veshjet e zgjedhura, të cilët i kemi listuar sipas radhës së performancës.

Kanita zgjodhi një fustan të kuq, të gjatë, të fryrë e të çarë në anë. Në mëngë vihen re detaje frudash të mëdha, ndërsa në gjoks, dekolteja që arrin belin. Fustani ngjan pakëz i papërfunduar, por Kanitës i shkon.

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Kanita
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Kanita

Lori Miho, vokalistja e All In Band performoi me një trupore të zezë me shkëlqim, me dekolte të theksuar që i nxirrte më së miri në pah trupin. Një dhjetë për grimin!

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Lori Miho, All In Band
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Lori Miho, All In Band

Amela Agastra mblodhi flokët dhe la veshjen të shkëlqente. Një krijim i bardhë asimetrik, me pelerinë të dyfishtë, vendosur mbi pantallona të gjera i zgjaste figurën Amelës dhe kishte shumë prezencë në skenë.

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Amela Agastra
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Amela Agastra

Lorenc Hasrama dhe Olsi Bylyku nuk dolën dot jashtë kornizave të kostumit të zi për burra. Por, përdorën me zgjuarsi zinxhirët dhe ndonjëherë, detajet bëjnë punën.

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Lorenc Hasrama dhe Olsi Bylyku
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Lorenc Hasrama dhe Olsi Bylyku

Krusita, kokë e këmbë e metaltë, nuk i shpëtoi dot pelerinës si shumica e performuesve. Kënga e saj quhet “Akull” dhe ngjyra i përshtatet titullit. Madje, në pjesën e reçipetave motivet ngjasojnë me flokë dëbore. Krusita di si të qëndrojë në temë.

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Krusita
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Krusita

Era Rusi shkëlqeu me fustanin maksimalist me xixa, fruda dhe tyl. Kjo veshje i ka të gjitha, por mbi të gjitha, prezencë.

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Era Rusi
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Era Rusi

E fundit performoi Ronela Hajati, me një fustan të kuq, mbledhur në bel me korse vishnje. Ronela ishte fantastike. E mbajti veshjen dhe performancën në këmbë sikur të ishte lindur për të bërë veçanërisht këtë punë. Bravo.

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Ronela Hajati
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Ronela Hajati

Performuesit e tjerë:

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Anxhela Peristeri, fituesja e vjetshme
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Anxhela Peristeri, fituesja e vjetshme
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Revolt Klan
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Mishela Rrapo dhe Ergys Shahu
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Mishela Rrapo dhe Ergys Shahu
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Kastro Zizo
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Kastro Zizo
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Artjola Toska dhe Bruno
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Artjola Toska dhe Bruno
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Henri
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Henri
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Giorgia
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Silvi
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Silvi
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Laorjan Eljlli
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Laorjan Ejlli
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Red Carpet
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Red Carpet
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Eliss
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Eliss
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Genti Deda
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Genti Deda
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Wendi Mancaku
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Wendi Mancaku

Të veshurit më mirë në natën e parë të

Të veshurit më mirë në natën e parë të
Ardit Çuni dhe Daniela Toçi
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Ardit Çuni dhe Daniela Toçi
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Kejsi Tola
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Kejsi Tola
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Venera Lumani
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Venera Lumani
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Rozana Radi
Të veshurit më mirë në natën e parë të
Rozana Radi
Ina Omuri
Fotografe

MOS I HUMBISNI