KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Shqipëria

‘Ne nuk jemi bankomat’: Çfarë po ndodh sot në protestën studentore

6 Dhjetor 2018

Pas Tiranës dhe Elbasanit, sot në protestë janë ngritur edhe studentët e Universiteteve të Korçës dhe Durrësit. Ata kanë bojkotuar mësimin duke dalë në rrugë me thirrjen “Anullo vendimin”.

Ndërsa në Tiranë studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, Arkitekturës dhe Urbanistikës u janë bashkuar edhe studentët e Universitetit të Mjekësisë, Juridikut, Universitetit Buqësor dhe Gjuhëve të Huaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Showbiz shqiptar/🇦🇱🇽🇰 (@vipscreen) on

Sipas thirrjes së bërë ditën e djeshme nga “Lëvizja për Universitetin” sot studentët kanë nisur grumbullimin në fakultetet përkatëse dhe më pas kanë ecur drejt Minsistrisë së Arsimit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Showbiz shqiptar/🇦🇱🇽🇰 (@vipscreen) on

Ata i kanë paraqitur ministrisë një listë në të cilën paraqiten kushtet e tyre ndër të cilat bëjnë pjesë përgjysmimi i tarifave dhe heqja e tarifave shtesë.

MOS I HUMBISNI