KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Fashion News

Detaji që ndajnë çantat e këtij sezoni është thjesht fantastik

6 Dhjetor 2018

Këtë sezon, dizenjot më në modë të çantave kanë të gjitha një detaj të përbashkët. Mbyllja me kapak është ajo që i diferencon dhe i bën këto çanta të jenë ndër më të kërkuarat ndonjëherë.

Shtëpitë e njohura të modës kanë nxjerrë në treg krijimet e tyre, për të gjitha ato vajza që duan të pasurojnë garderobën me një çantë të tillë, ose që nuk kanë një çantë me kapak në dollapin e tyre.

Më poshtë po ju listojmë disa modele, që të mund të frymëzoheni dhe ndoshta të blini një të tillë.

U bindët?

Në çantë që mbyllet me kapak është vështirë të dalë ndonjëherë nga moda. Edhe nëse diçka e tillë ndodh, vetëm një gjë është e sigurtë: Aksesori në fjalë është një investim që nuk ka për ta humbur kurrë vlerën!

MOS I HUMBISNI