Street Style

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të veshura shtrenjtë

4 Dhjetor 2018

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Nga vera e 2018-ës kanë mbetur vetëm kujtimet, aq më tepër tani që Krishtlindjet janë në prag.  Por për aq kohë sa festat vijnë me trende ngjyrash fantastike, ku është problemi këtu?

Që ta dini, ngjyrat që mund t’i vishni gjatë gjithë vitit janë vetëm 4. Janë perfekte për ditët e vjeshtës, për atëherë kur bëhet më ftohtë dhe të kombinuara ndryshe, edhe për pranverë

Për ta kuptuar se ç’duam të themi, hidhni një sy më poshtë.

E kuqja e verës

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Garderoba e dimrit ka nevojë për këtë ngjyrë. Me patjetër!

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Çokollatë e errët!

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Kombinojini me nuanca të tjera të ngjyrës kafe për një pamje më të balancuar.

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

E verdhë në safir

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Imagjinojeni veten duke ecur rrugëve me një fund të tillë!

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Gri e hapur

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Ngjyrë që s’të mërzitet kurrë dhe lehtësisht e kombinueshme me gjithçka.

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

Nuancat e dimrit: 4 ngjyrat që ju tregojnë gjithmonë të

MOS I HUMBISNI