KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Anabel Picks

Pse ky model shalli është më i ngrohti dhe më i dashuri ndonjëherë

19 Nëntor 2018

Nëse ka ndonjë model shalli që kurrë nuk ka për të dalë nga moda është, ai skocez. Ky shall, që ka printin me kuadrate të kilt- it të burrave skocezë është i përsosur për çdo ditë të ftohtë dimri.

Pse një shall i tilllë?

Sepse është gjëja më e ngrohtë dhe e butë që mund t’i dhuroni vetës këtë dimër. Ngjyrat e tij të ndezura e bëjnë të përsosur për t’u mbajtrur gjithashtu në kohën e festave të fundvitit.

Me çfarë ta veshim?

“Shalli skocez” është i përsosur për t’u veshur me palllto, më xhupa sportivë, por edhe për t’u hedhur klrëhëve  si batanie atëherë kur i ftohti të ka mbërritur në palcë.

Kështu pra, nëse ende nuk e keni filluar pazarin  për ditët e ftohta, merrni në konsideratë këshillën tonë. Rendni nëpëre dyqane dhe dhurojini vetës një “shall skocez”.

MOS I HUMBISNI