KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Financa Personale

Çfarë po të pengon të bëhesh i pasur

8 Nëntor 2018

Secili zbulon rrugën e tij për t’u bërë i pasur, por disa njerëz thjesht nuk ja dalin dot kurrë. Më poshtë po ju listojmë disa gjëra të vogla, që po t’i bëni ndryshe do t’ju ndriçojnë rrugën drejtë pasurimit.

Njohjet

Të gjihë e dimë se sa të domosdoshme janë njohjet në shoqërinë ku jetojmë. Përpiquni të mbani fort njohjet e vjetra dhe të bëni të reja, pasi kështu do ti hapni vetes shumë dyer.

Besimi

Sigurisht, fati mund të jetë deri diku përcaktues por kurrësesi vendimtar. Nëse beson në fat dhe nuk lëviz as gishtin e vogël, gjasat që të mbetesh në vend numëro janë të mëdha.

Puna

Pakkush ka bërë që në fillim punën që ka dashur. Kështu që nëse nuk të pëlqen puna aktuale, përpiqu të gjesh një tjetër, por mos qëndro duke u ankuar.

Rreziku

Nëse nuk rrezikon nuk ke për të arritur asnjëherë atë që kërkon. Edhe nëse ndodhesh në një situatë të vështirë financiare, mos prano që të qëndrosh duarkryq.

Miqtë

Përpiqu të mos e ngarkosh jetën tënde me negativitet. Njerëzit toksikë nuk i bëjnë mirë askujt, kështu që mundohu t’i shmangësh nga jeta jote.

MOS I HUMBISNI