KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Showbiz dhe TV

Këngëtari shqiptar, sozi e The Weeknd?

2 Nëntor 2018

Njerëzit janë të bindur se The Weeknd ka sozi dhe ai është këngëtari, Skerdi.

Është The Weeknd këtu:

Këtu është Skerdi:

Skerdi prapë:

Jo në fakt ishte The Weeknd.

Ngjashmëria e tipareve është lehtësisht e dukshme; e njëjta formë buze, hunde dhe sysh. Për këdo që mund të mos e njohë këngëtarin, disa nga bashkëpunimet e tij janë “Si Bugatti” apo “Faje” me Gjikon si dhe këngët “Tradhtare” e “Show”.

MOS I HUMBISNI