KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Tradhëtia

4 mite rreth tradhtisë së gruas që duhen harruar tani!

22 Tetor 2018

“Gratë janë shumë herë më besnike se burrat. Ato tradhtojnë për dashuri e ndërsa burrat për seks. Në përgjithësi gratë janë më pak aventuriere se burrat kur bëhet fjalë për seks.” Këto mite i kemi dëgjuar historikisht kur flitet për seksualitetin femëror. Por gjithsesi, në fund të ditës mite si këto që do të lexoni më poshtë mbeten thjesht keqkuptime që duhen ndryshuar.

Miti nr. 1: Gratë tradhtojnë për arsye emocionale

Kur gratë tradhtojnë është e thjeshtë të supozosh që ato arritën deri këtu pasi kanë probleme me lidhjen e tyre dhe dikush tjetër i bëri të binin në dashuri. Kjo nuk është gjithnjë e vërtetë. Tradhtia është emocionuese si për burrat ashtu dhe gratë, si fizikisht ashtu edhe emocionalisht.

Miti nr.2:  Gratë kur tradhtojnë krijojnë lidhje, jo thjesht për seks të rastësishëm.

Nuk është e thënë se kur femrat tradhtojnë partnerin s’e bëjnë për seks. Gratë gjithashtu kanë nevojë për varietet në jetën e tyre seksuale po aq shumë sa edhe burrat.

Miti nr.3: Gratë janë më pak aventuriere se burrat

Ky mbetet thjesht një steriotip! Kërkimet kanë arritur në përfundimin se vajzat në të 20-at e tyre janë shumë aventuriere edhe se meshkujt.

Miti nr.4: Monogamia është më e thjesht për gratë.

Monogamia mund të jetë sfidë më vete edhe për gratë, madje në shumicën e rasteve mund të jetë edhe më e vështirë se ç’është për burrat.

Të tilla mite duhet të redukohen, për ta kuptuar siç duhet seksualitetin femëror dhe për të zhdukur këto steriotipe që si burrat edhe gratë kanë rreth tradhtisë, seksit, apo monogamisë.

Shtepi ne shitje

MOS I HUMBISNI