KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Street Style

Këta byzylykë të thjeshtë s'do të doni t'i hiqni kurrë nga dora!

22 Tetor 2018

Kur vjen puna tek bizhuteritë janë disa prej të cilave nuk do të heqim dorë kurrë. Disa kanë domethënie sentimentale të veçantë për ne, e ndërsa të tjerat janë kaq minimaliste dhe shkojnë çdo herë me pamjen tonë.

Byrzylykët përshembull janë aksesori që mund ta veshësh me gjithçka. Cilat janë modelet më të famshme të momentit? Hidhini një sy më poshtë.

Kaq e ëmbël!

Kombinohet me gjithçka!

E veçantë si për duart ashtu edhe këmbët!

Ju prezantojmë me klasikun e preferuar të koleksionit tuaj!

Do t'ju pyesin kaq shpesh ku e keni gjetur këtë thesar!

Më e veçantë se kaq?

MOS I HUMBISNI