KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

WOW! Ngjashmëri e frikshme: Gjendet sozia shqiptare e Dua Lipës!

20 Tetor 2018

Në momentin e parë që sheh spotin e ri të Si Radio, duket sikur po shikon Dua Lipën, por jo! Vajza në fjalë, Hilda Kërtalli, është nxënëse e gjimnazit “Ismail Qemali” në Tiranë dhe le të themi se është një sozi thuajse identike.

Siç mund ta shihni, ngjashmëria është e dukshme: vetulla të theksuara, flokë të zinj dhe buzë të plota.

Hilda
Dua
Hilda
Dua

Hilda është imazhi i ri i SiRadio.al.

MOS I HUMBISNI