KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Street Style

Këtë çantë do ta shihni kaq shpesh gjatë festave të dhjetorit!

17 Tetor 2018

Thuhet se ç’është e mirë është e pakët dhe çantat e vogla janë vërtetimi i kësaj teorie. Shpesh çanta të tilla ‘mënvlerësohen për vetë faktin se nuk janë shumë praktike, por kur të shihni trendin e ri të tyre do ndryshoni mendje.

Nëse nuk do të mund të fusni gjithçka, të paktën gjërat personale dhe ato shumë të rëndësishme me patjetër. Në fund të fundit, kujt i ka bërë keq të jetë pak selektivë?

Kështu, tani që dhjetori i mbushur me festa është para,  e dini ku të investoni.

Një çantë të vogël, me ngjyrë që bie në sy dhe padyshim, formë unike!

MOS I HUMBISNI