Shqipëria

Lista: Ja kush janë 10 njerëzit më të pasur në Shqipëri

13 Tetor 2018

Lista: Ja kush janë 10 njerëzit më të pasur në

Instituti Evropian “Pashko” ka publikuar ditën e djeshme listën e njerëzve më të pasur në vendin tonë. Sipas kësaj liste rezulton se edhe këtë vit njeriu më i pasur në Shqipëri vazhdon të jetë biznesmeni i njohur Samir Mane.

Lista: Ja kush janë 10 njerëzit më të pasur në

Në listën e hartuar nga Ervis Iljazaj në studion e emisionit “Ekopolitikë” emri i i biznesmenit të njohur shqiptar pasohet nga Shefqet Kastrati dhe Vasil Naçi, renditje kjo sipas Kapitalit Aksioner Tatues.

Renditja sipas Fitimit të Vitit 2017

Nr. Aksioneri

Samir Mane

Shefqet Kastrati

Grigor Joti

Rrok Gjoka

Agron Shapllo

Renis Tërshana

Agim Zeqo

Tom Doshi

Serafin Orgocka

Lefter Kallo

Ndërkohë që edhe në listën tjetër të hartuar në bazë të Fitimit të vitit 2017 Samir Mane vazhdon të kryesojë, i pasuar nga Shefqet Kastrati dhe Grigor Joti.

Renditja sipas Kapitalit Neto të Vitit 2017

Nr. Aksioneri

Samir Mane

Shefqet Kastrati

Vasil Naci

Behar Çukaj

Tom Doshi

Besnik Sulaj

Renis Tërshana

Edmond Leka

Idajet Ismailaj

Aleksandër Pilo

Burimi: Lapsi.al

MOS I HUMBISNI