Street Style

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë: Këto fustane janë blerje e zgjuar!

10 Tetor 2018

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Nëse ju duhet një justifikim për të blerë një fustan të ri për dasmën që keni në dimër, thuajini vetes që të njëjtin do ta vishni edhe në punë. Nuk ka rëndësi prerja apo ngjyra, mjafton ta kombinoni siç duhet dhe kaq! Një xhaketë apo një triko do ta bënte të mos dallohej se është i njëjti fustan që veshët në dasmë, apo e kundërta!

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Sa zyrtar aq edhe festiv! Nëse këpucët, aksesorët dhe make up-i ndryshojnë, ky fustan është blerje e zgjuar!

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Një fustan mëndafshi përshtatet në çdo vend!

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Sa klas aq edhe i thjeshtë.

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Mos e mendoni 2 herë!

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Visheni si fustan në dasmë dhe nesër kombinojeni me një palë pantallona për në punë.

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Ideale për në zyrë, në festë dhe në dhomën e gjumit.

Në darkë në dasmë, të nesërmen në punë:

Ky print i egër është gati për marrëveshje serioze biznesi!

MOS I HUMBISNI