KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Ndarja

Si ta bësh ish- in të kthehet sërish te ti?

5 Tetor 2018

Të kthehesh me ish- in në pjesën më të madhe të rasteve konsiderohet mision i pamundur. Por megjithëatë në këtë artikull ne po japim disa këshilla për të gjithë ata që ndoshta kanë kohë që mendojnë t’i kthehen dashurisë së shkuar.

Krijoni hapsirë

Përpiquni t’i jepni hapsirën e nevojshme ish- it tuaj. Kështu ai ose ajo do të marrë kohë për të reflektuar dhe do të kuptojë tamam se çfarë dëshiron.

Mbani gojën

Përpiquuni që as gjatë fazës së ndarjes dhe as pas saj të mos lëshoni fjalë vend e pa vend për ish- in. Fjalët e këqia qoftë edhe të thëna në nerva e sipër e përkeqësojnë situatën.

Krjijoni ambientin

Nëse jeni ndarë për fajin tuaj, përpiquni të rikuproni dhe të ktheni gjithçka në vendin e duhur përpara se t’i kërkoni atij apo asaj kthimin tek ju.

Mos bëni asgjë eventuale

Edhe nëse ish- i pranon të flasë sërish me ju përrpiquni që të bëni sjellje sa më të natyrshme. Frekundentoni vendet që keni frekuentuar gjithmonë bashkë dhe mos i krijoni atij apo asaj idenë se ju po përpiqeni t’i prishni mendjen.

Përpiquni vërtetë

Ndonjëherë edhe përpjekja vlen. Në vend që të mendoni përfundimin, përpiquni t’i kushtoni sa më shumë rëndësi përpjekjes.

MOS I HUMBISNI