KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Style Tips

Çizmet e preferuara janë rikthyer dhe s'do të doni t'i ndërroni me asgjë tjetër

14 Shtator 2018

Modeli më interesant i çizmeve të kësaj vjeshtë do të na kthejë pas në kohë, sepse për askënd nuk është një trend i ri.

Siç mund ta shihni, këto çizme janë kaq popullore dhe të rehtashme sa askush s’ka ndërmend të heqë dorë prej tyre.

Këtë sezon vijnë në modele, dizajne dhe ngjyra nga më të ndryshmet.

Printi leopard sigurisht s'mund të mungojë.

Ngjyrat pastel në material të kadifenjtë gjithashtu...

Të ngorhta, praktike dhe lehtësisht të kombinueshme, bëhuni gati t'i shihni kudo këto çizme.

MOS I HUMBISNI