KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Social Buzz

Besojeni ose jo, këto 10 lloje tortash njerëzit i kanë porositur vërtetë: Frymëzohuni!

14 Shtator 2018

Torta është pjesa esenciale e çdo feste. Nëse pastiçieri është me humor të mirë, ata ja dalin të krijojnë torta që ndoshta s’do t’i harroni kurrë.

Më poshtë janë renditur 10 torta kaq interesante sa do t’ju bëjnë të ndryshoni mendjen për tortën e dasmës.

Torta: 'E kishe shansin tënd dhe e çove dëm'

'Derisa Instagram-i të na ndajë'

Njëbrirëshi nuk la asgjë për ju!

Çfarë nate!

Torta: 'S'ka më kthim për ty!'

'Po çorapja tjetër ku shkoi?'

Si të ndihesh mirë në të 40-at e tua?

Për gjithë mbretëreshat e rakisë!

Po, është një tortë!

Kujt do ja bëni këtë?

MOS I HUMBISNI