KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Spirituality

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh shumë i pasur!

25 Gusht 2018

Ndër shekuj nishanet kanë qenë një pikë e mirë referimi nga ku mund të mësoje diçka më shumë për të ardhmen. Njerëzimi i ka studiuar njësoj si yjet nxitur nga dëshira e madhe për të ditur më shumë rreth të nesërmes.

Që në zanafillat e jetës në Tokë, njerëzit besonin se përmes nishaneve arrihej të parashikohej e ardhmja e gjithkujt. Vedat, dorëshkimet e lashta të kulturës indiane kanë filozofinë e tyre vetjake kur vjen puna te leximin i nishaneve.

Sipas tyre, një kategori shumë e veçantë është edhe ajo e nishaneve që paralajmërojnë pasuri të madhe. Nëse në një nga këto 12 zona keni nishane dijeni se pritet të pasurohuni. Të paktën nishanet janë në anën tuaj!

Nëse ke nishan në faqen e djathtë do të pasurohesh fill pas martesës

Në rast se nishanin e ke mbi buzë pritet t’i gëzohesh pasurisë që në rini

Nishan në hundë

Nishani në hundë, qoftë në pjesën ballore apo në anësore parashikon pasuri, vetëm se personi duhet të ketë durim dhe të presë momentin e duhur, për hapin e madh. Suksesi, fama, pasuria dhe udhëtimet do të vijnë diku rreth moshës 30- vjeçare.

Në bel po ashtu

Këmbë

Kur nishani është veçanërisht në shputën e këmbës do të mund të udhëtosh pafund, përgjatë gjithë jetës.

Ballë

Pritet të sistemoheni si mos më mirë edhe në rast se keni një nishan në qendër të ballit, në atë që njihet si zona e syrit të tretë.

Dorë

Suksesi dhe pasuria do të të shoqërojnë gjatë gjithë jetës, nësë ke nishan në pëllëmbë të dorës

Kërthizë

Shumë para do të kesh edhe kur nishani gjendet pranë kërthizës, para që do t’i shpenzosh më së shumti për mirëqënien tëndë, kryesisht ushqim e veshmbathje.

Kraharor

Nishani në anën e djathtë të kraharorit paralajmëron jetë të qetë dhe shijim pasurie

E njëjta gjë vlen edhe për:

Nishanin në gishtin e vogël

Apo atë rrëzë veshit

MOS I HUMBISNI