KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Celebrity

Fotoja e ditëlindjes së Kylie nuk është aspak e zakontë!

10 Gusht 2018

Sot është ditëlindja e 21- të e Kylie Jenner dhe vajzat Kardashian e kanë marrë tepër seriozisht “prezencën” e tyre në këtë ditë.

Vetëm 3 orë më parë Kylie ka postuar në Instagram një foto në të cilën shfaqet së bashku me Kourtney, Kim, Khloe, Kendall dhe mamanë e saj Kriss. Në foton në fjalë vajzat e "klanit" Kardashian- Jenner duket sikur kanë dashur të shfaqen si asnjëherë tjetër, ndaj të gjitha kanë zgjedhur një pozë disi “të pazakontë”.

 

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

“Sjellja e ditëlindjes! Ne të gjitha po mbushim 21- vjeç!!”

Kështu ka shkruar Kylie në foton në fjalë.

Duke qenë se është ditëlindja e motrës më të vogël, të gjithë vajzat e kanë përjetuar shumë. 

Fundja kanë plotësisht të drejtë për të festuar, tashmë Kylie është një vajzë e rritur që mund të blejë vetë alkool në supermarket!

MOS I HUMBISNI