KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

Loredana zëre se e tha me gojën e saj që është shtatzënë

10 Gusht 2018

Deri më tani, burime të ndryshme konfirmonin shtatzëninë e Loredana Zefit, të dashurës së Mozzik. Fakti që Mozzik vendosi të heqë dorë nga muzika deri në janar të 2019-s e bënin pak më të dyshimtë situatën. Asnjëri prej të dyve nuk foli për thashethemet, deri më sot.

Loredana postoi në Instagram një Boomerang të një palë atleteve të vockla fare, duke thënë kështu “po, jam shtatzënë” dhe “po, kam nisur përgatitjet”.

Sipas RTV21, Loredana është në muajin e katërt të shtatzënisë.

MOS I HUMBISNI