KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flirt

Njerëzit tradhtojnë për këto 5 arsye dhe nuk janë fare ato që ju mendonit

1 Gusht 2018

Tradhtia në çift nuk është shpikur vitet e fundit, gjë që do të thotë se ky nuk është artikulli i parë dhe as i fundit që shpjegon shkaqet që i shtyjnë njerëzit të tradhtojnë partnerët. Ama këto shkaqe duket se nuk janë fiks ato që zakonisht na shkojnë ne nëpër mend.

Si fillim një njeri mund të tradhtojë vetëm e vetëm sepse është larguar shpirtërisht nga partneri. Kjo nuk do do thotë se nuk e do këtë të fundit, ama dëshira për të ndjerë afër dikë është e pashmangshme e për këtë arsye përfundon në krahët e dikujt tjetër.

Dikush mund të tradhtojë edhe nga vetëbesimi. Pra, mendimi se mund të bëjë ç’të dojë me këdo i shtyn disa individë drejt tradhtisë.

Ama shpeshherë njerëzit tradhtojnë vetëm sepse ndihen të lodhur. Sepse jeta në çift i duket monotone dhe mbase pak e mërzitshme.

Përgjithësisht ata që i kanë kaluar të 50- at mund ta gjejnë veten duke tradhtuar parnerin vetëm për t’ u ndjerë më të rinj në moshë.

Ndërsa të tjerë njerëz tradhtojnë vetëm si pasojë e egoizmit...

Burimi: insider

MOS I HUMBISNI