KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Spirituality

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka për ty

30 Korrik 2018

Njerëzit kanë besuar tek fuqitë e gurëve të çmuar për shumë kohë. Të fshehur në thellësitë e tokës, ata besohen se janë të lidhur me natyrën dhe mund të tregojnë disa karakteristika të personave. Ja zgjidhni një prej gurëve në vijim, dhe zbuloni tiparet me dominuese tuajat.

Nga e majta në të djathtë, sipër: perlë, rubin, diamant, topaz blu dhe peridot.
Nga e majtë në të djathtë, poshtë: akuamarinë, tanzanite, citrin, tourmalinë rozë dhe ametist.

Për një ide më të qartë, po jua paraqesim në vijim sërish në një pamje më të madhe.

Perlat: njeri dinjitoz, me shpirt të pastër dhe me një ndjenjë të theksuar krenarie. Në thelb, jeni një njeri me zemër të mirë.

Rubin: pasionant, me jetë intensive dhe dinamike.

Diamant: të fortë, të vendosur dhe krenarë.

Topaz blu: shpirt i qetë dhe reflektues.

Peridot: energjik, kuriozë nga natyra dhe me fuqi të mëdha.

Akuamarinë: shpirt aventurieri, të guximshëm dhe plot pasion.

Tanzanite: i ndjeshëm dhe me instikte të forta.

Citrin: shpirt krijues me energji të forta për jetën.

Turmalinë rozë: njeri me shpirt të butë, i ndjeshëm dhe ke të theksuar ndjenjën e keqardhjes për të tjerët.

Ametist: inteligjent, energjik dhe i mbushur me pasion për jetën.

Nëse nuk zgjidhni dot, s'ka gjë merrni kohën tuaj.

MOS I HUMBISNI