Celebrity

Përfundimisht, Bella dhe The Weeknd janë bashkë: Kjo video e tregon më së miri!

23 Korrik 2018

Përfundimisht, Bella dhe The Weeknd janë bashkë: Kjo video e

Besojmë e mbani mend ç’ndodhi me telenovelën Bella- The Weeknd. Nëse jo, ideja është kjo: Bella dhe The Weeknd ishin bashkë, më pas u ndanë, The Weeknd u lidh me Selena Gomez- in, u nda me të, e cila nga ana tjetër u lidh me Justin Bieber- in, që kishte qenë e lidhur edhe më parë por që u nda sërish dhe që ky i fundit tani është me Hailey Baldwin- in. Nejseeeeeeee..

Rikthimi i dyshes u zbulua falë disa fotove shkrepur në Cannes, ku shfaqeshin duke u puthur.

Përfundimisht, Bella dhe The Weeknd janë bashkë: Kjo video e

Fill pas kësaj, çifti shkoi në Paris, e keni parasysh vetë ju, qytetin e dashurisë.

Përfundimisht, Bella dhe The Weeknd janë bashkë: Kjo video e

Pastaj, The Weeknd postoi këtë foto në Instagram:

Përfundimisht, Bella dhe The Weeknd janë bashkë: Kjo video e

njerëzit investiguan dhe zbuluan se ishin thonjtë e Bella- s.

Përfundimisht, Bella dhe The Weeknd janë bashkë: Kjo video e

Deri pak më parë kaq dihej rreth tyre, aq sa fansat menduan se romancës mund t’i kishte ardhur fundi (s'është çudi). Nuk zgjati shumë ama dhe pak orë më parë, The Weeknd postoi këtë video ne llogarinë e tij në Instagram, ku shfaqet Bella:

Dyshja gjendet në Tokyo dhe të paktën nisur nga çfarë shohim gjërat janë mrekullisht mirë. Përfundimisht janë në një lidhje, sërish!

MOS I HUMBISNI