KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Social Buzz

Mund të mos ja keni haberin, por këtë kërcim do ta dashuroni!

12 Korrik 2018

Pak ditë më parë, një ndër komedianët më të njohur të Instagram-in, The Shiggy Show, kërceu për qejfin e vet duke e deklaruar të hapur kërcimin më IN të momentin. Çfarë ju duhet?

 

#Mood : KEKE Do You Love Me ? 😂😂😂 @champagnepapi #DoTheShiggy #InMyFeelings

A post shared by Shoker🃏 (@theshiggyshow) on

Në fakt, idealja do ishte të dilnit nga makina dhe ta lini veten të lirë për të ndjekur ritmin, por që mos u kufizoni.

Megjithatë me këngën s’mund të bëhet kompromis: Duhet me patjetër Drake, Drake, Drake – “In My Feelings”.

Disa ide të VIP-ave i keni, kështu që tunduni, njerëz!

MOS I HUMBISNI