KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Style Tips

Si të vishesh: 9 rregulla që duhen hedhur menjëherë poshtë

12 Korrik 2018

Nëse ke marrë ndonjëherë kritika për mënyrën e të veshurit, atëherë ky artikull është për ty. Ndoshta kjo edhe për faktin se ke ndjekur me përpikmëri disa rregulla apo mendësi rreth rrobave, që duhen lënë pas njëherë e mirë në të shkuarën.

1. Nuk vesh dot sandale/këpucë të hapura me geta

Thuaji “Ciao” këtij ligji dhe nis eksperimento me çorapet apo getat. Do të dukesh stil, jo për gjë!

2. Gjoksi i madh duhet të fshihet ndërsa i vogli duhet nxjerrë në pah

Stereotipet në lidhje me gjoksin nuk kanë përse të të kompleksojnë më. Nëse do ta fshehësh gjoksin, kjo duhet bërë vetëm për hir të shijeve personale, gjendjes emocionale apo kodit të veshjes. Asgjë tjetër nuk duhet të të detyrojë ta ekspozosh apo fshehësh këtë pjesë të trupit.

3. Në këtë moshë, nuk vesh dot.....

“Nuk vesh dot mini fund pas të 35- tave, flokën priten të shkurtra pas të 50- tave e bla bla bla.” E di si është puna, vish ç’të duash për aq kohë sa t’i mendon se të shkon dhe ndihesh mirë. Roza, e kuqja nuk njeh moshë. Ja mbretëresha për shembull:

4. Mos vish të njejtat rroba gjithmonë

Kate Middleton: Çfarë the?

Majtas: 2014 Djathtas: 2016

5. Çanta duhet të jetë në të njejtën ngjyrë me këpucët

Forca pra, kush e tha këtë! Luaj me ngjyrat, ky është sekreti.

6. Ngjyrat e rrobave duhet të jenë të përafërta

Ashtu? Po mirë, kur mendon se duket me bukur Sarah Jessica Parker?

7. Nuk vendos dot njëkohësisht edhe bizhuteri ngjyrë floriri edhe ngjyrë argjendi

Nëse këtë gjë e bën Jennifer Lopez dhe Rihanna, atëherë ku është problemi?

8. Nuk duhet të ketë më shumë se 3 ngjyra në një veshje

Po praaaaaaaaa

9. Printet e ndryshme nuk shkojnë bashkë

Pika dhe viza the? Perfekte!

MOS I HUMBISNI