KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

Xhesika Berberi lë kokën pas këtij burri dhe ne nuk i vëmë faj

11 Korrik 2018

Së fundmi të gjithë përdoruesit e Instagram-it po çmenden me risinë “ask me a question”(më bëj në pyetje). 

Nga ky trend shumë personazhe të famshëm shqiptarë dhe të huaj kanë gjetur kohën dhe i janë përgjigjur pyetjeve që ndjekësit iu kanë bërë.

Modelja e famshme Xhesika Berberi duket se e ka menduar "ask me a question" si një mënyrë interesante për të kaluar kohën. Ajo iu është përgjigjur pyetjeve që i kanë bërë ndjekësit, madje ka zbuluar në storyn e saj të Instagramit se burri i famshëm që i pëlqen më shumë është Tom Hardy.

Ne nuk i vëmë asnjë faj Xhesikës, fundja kujt nuk do t’i shkonte ndër mend Tom Hardy në një situatë të tillë?

MOS I HUMBISNI