KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Celebrity

Falë vetes, Kylie është një ndër femrat më të pasura në botë

11 Korrik 2018

Vajzat e “klanit” Kardashian- Jenner duket se të gjithë konkurencën nuk e kanë me askënd veç njëra- tjetrës.

Së fundmi më e vogla prej tyre ja ka dalë të radhitet e 27- a në renditjen e femrave më të pasura të globit.

Bëhet fjalë për 21- vjeçaren Kylie Jenner, që së fundmi është shpallur nga Forbes si një ndër femrat më të pasura në botë.

Kjo revistë e ka përshkruar 21- vjeçaren Kylie si një femër që gjithçka e ka arritur vetë, ndaj nuk është aspak çudi që një ditë të bëhet vajza më e re që ja ka dalë të jetë milionere falë punës së saj.

E kjo nuk do shumë mend! Linja e saj kozmetike e kësaj vajze po bën namin nëpër botë, duke marrë në kosideratë faktin që “Kylie Cosmetics” nuk shtë biznesi vetëm i 21- vjeçares.

Kylie Jenner numëron në llogaritë e saj bankare një pasuri që kap vlerën e 900 milionë dollarëve dhe e gjitha e fituar në sajë të bizenesve të saj.

MOS I HUMBISNI