KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Anabel Dossier

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

9 Korrik 2018

Që nga 1918-ta deri në 2018-ën kanë kaluar plot 100 vite dhe nuk duken shumë krahasuar me historinë e pafundme të njerëzimit, por në një shekull kanë ndodhur kaq shumë ngjarje. Disa me funde të lumtura, të tjera tragjike, por të gjitha janë aty për të na kujtuar të shkuarën dhe paraardhësit tanë.

Më poshtë do të shihni 10 foto të cilat personifikojnë fundin a fillimin e një epoke të re dhe na kujtojë si ka qenë jeta njëherë e një kohë.

1. 1918- Fundi i Luftës së Parë Botërore

2. 1921- Vajza e parë e shpallur Miss America

3. 1935- Shkrimtari i njohur Ernest Hemingway pasi kishte kapur një peshk ton.

4. 1951- Gratë duke u ndeshur në ring

5. 1961- Njeriu i parë në Hënë

6. 1967- Protesta për paqe ku të rinjtë u vunë përballë ushtarëve duke i dhuruar lule.

7.1974- Parada gay në Londër

8. 1980- Një përdoruese kompjuteri

9. 1981- Lady Diana Spencer, shpejt do të bëhej princesha e Wales-it.

10. 2018- Dasma e princ Harry-it dhe Meghan Markle-it!

 

Shtepi ne shitje

MOS I HUMBISNI