KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Maska për fytyrë dhe flokë

Maskë fantastike që bën mrekulli për qimet në fytyrë!

29 Qershor 2018

Sipas statistikave, hirsutism, i njohu ndryshe si flokët e tepërt në zonat e pazakonta, prek 5-10% të grave të të gjitha moshave. Megjithatë nuk është gjithnjë e nevojshme që të përdorim metoda të dhimbshme për heqjen e qimeve në lëkurë, prandaj po ju paraqesim maskën më efektive të momentit.

Përbërësit:
2 qepë në madhësi mesatare
10-12 gjethe borziloku.

Përgatitja

Shtypni qepër dhe gjethet e borzilokut derisa të krijohet një si pastë, të cilën vendoseni në zonat problematike për 20-25 minuta. Me pas pastroni fytyrën me ujë të ngrohtë.

Në të vërtetë, qepa përdoret në rastet problematike kur bien flokët, por e përzierë me borzilokun, ka efekt të kundërt dhe ju ndihmon për të hequr qafe qimet e padëshiruara në fytyrë.

Shënim: Maska është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

MOS I HUMBISNI