KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Style Tips

Verën e këtij viti do ta pushtojnë fjongot: Bëhuni gati t'i shihni kudo

21 Qershor 2018

Detajet kanë bërë dhe do të bëjnë gjithnjë diferencën. Qëndisjet nëpër fustane, dantella apo qoftë edhe një rrip beli, i jep pamje tjetër veshjes suaj.

Kurse trendi i fundit i kësaj vere janë fjongot. Mjafton që në një nga pjesët e veshjes suaj të keni një fjongo të dukshme dhe jeni gati për të dalë.

Fjongot mund të jenë në këpucë, në fustane, në kokë apo edhe në këmishën tuaj të preferuar.

Nuk ka rëndësi nëse veshja juaj është super e thjeshtë, nëse keni një fjongo në të!

MOS I HUMBISNI