Anabel Picks

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

20 Qershor 2018

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Nëse vera e shkuar iku si iku, këtë herë kurrsesi s’duhet t’ju shpëtojë nga duart xhinsi i bardhë. Bini në sy, dukeni të veshura shtrenjtë dhe është ngjyra perfekte për ditët në vijim, ku do të merrni edhe pak ngjyrë.

Mund të zgjidhni një palë xhinse të thjeshta, të cilat vijnë duke u zgjeruar në fund.

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Kjo ju jep mundësi t’i vishni paraditeve, por edhe darkave vonë me taka. Edhe një prerje e drejtë, e ngushtë xhinsi do të ishte një zgjedhje e mirë.

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Mund të eksperimentoni me një fund xhins të bardhë

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Fustan

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Pantallona të shkurtra

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Treçerekshe

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

Ose kominoshe

Çfarë duhet të blini me patjetër këtë verë!

MOS I HUMBISNI