Njerëzit ribënë fotot e fëmijërisë dhe rezultati s’mund të ishte më qesharak se kaq!

 Read in English

Gjithnjë e më tepër po përhapen në internet fotografi ku njerëzit rikrijojnë fotot e fëmijërisë duke u përpjekur të imitojnë të njëjtat poza me të njëjtat veshje.

Përtej humorit që shkaktojnë foto të tilla, në thelb qëndron ideja se pavarësisht viteve disa gjëra nuk ndryshojnë kurrë.

Ne u munduam të mblidhnim ato më interesante, të cilat janë sa qesharake aq edhe të adhurueshme.

S’e dimë sa ju frymëzuam që fotografinë e ardhshme ta realizoni kështu: merrni miqtë, familjarët, qenushat, macet e ç’të doni tjetër dhe sillni një copëz të së kaluarës. :)

Artikuj të ngjashëm