Këto thonj kanë thonj dhe na fiksuan: E neveritshme!

 Read in English

Nëse këto kohë keni parë vetëm thonj të thjeshtë, me ngjyra të ëmbla dhe forma normale, ndaloni pak. Moda më e re e thonjve është e tmerrshme.

Siç e shihni, këto thonj kanë gishta dhe gishtat fallco kanë thonj në krye të tyre.

Pra, ideja e këtij dizajni është thonj mbi thonj. Sapo salloni në të cilin janë bërë për herë të parë, i ka publikuar në llogarinë e Instagram-it, njerëzit janë fiksuar duke i bërë virale.

Thuhet se frymëzimi për thonj të tillë është marrë nga veshja e Cardi B-së në Met Gala-n e këtij viti, por ne nuk po e gjejmë shumë lidhjen.

Ah, ndoshta thonjtë e thonjve ngjasojnë me kurorën që reperja mban veshur.

Artikuj të ngjashëm