Anabel Picks

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

5 Qershor 2018

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

T’ju them të drejtën nuk para mbaja vathë nga vetë fakti se më duhej të blija sa më shumë për t’i veshur me rroba specifike. Nuk mund të mbaja vënë një palë vathë klasikë kur stili im ndërkohë është disi më sportiv.

Më duhet të gjeja një palë që të kombinoheshin me bluzat me mëngë të shkutra, t’i vendosja sa herë vishja xhaketën e lëkurës, atë xhins, fundet verore, këmishat e mëndafshit apo fustanin e shkurtër të së shtunës mbrëma.

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

Gërmova pak dhe ia dola. Mendoj se një palë të tillë duhet t’i keni me patjetër. Përmbledhin më së miri thjeshtësinë dhe finesën.

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

Këta vathë delikatë ju lejojnë t’i mbani paraditeve, pa u dukur aspak të rënduara si dhe netëve vonë teksa shijoni një gotë verë. Ç’po prisni? 

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

Gjeta vathët që shkojnë me gjithçka!

MOS I HUMBISNI