KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Style Tips

Këto janë aksesorët e vetëm që ju duhen gjatë ditëve të verës

25 Maj 2018

Që guackat do të ktheheshin për të na pushtuar sërish, e mësuam pak muaj më parë. Ndonëse fillimisht njerëzit kishin dyshime për këtë trend, aksesorët e kësaj vere do të duken pikërisht kështu.

Gjithsesi para se të vendosni varëse apo byzylyqe me guacka duhet të keni parasysh të mos jenë aksesorë të lirë apo materiale plastike.

Qëllimi i tyre është të duken fine, delikate dhe unike, qofshin të argjendta apo prej floriri.

Ky trend ka nisur të pushtojë Instagram-in që prej muajve të parë të pranverës.

Burimi: The Independent

MOS I HUMBISNI