Social Buzz

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

17 Maj 2018

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Dijeni se jo rastësisht shkrimi juaj i dorës është i këtillë. Mënyra si i rrumbullakosni shkronjat, i lidhni me njëra- tjetrën (ose jo) flet shumë për ju.

Në vazhdim do t’ju tregojmë se ç’thonë specialistët për personalitetin tuaj nisur nga lloji i shkrimit që keni.

Nëse shkronjat i bëni të mëdha kjo tregon se dëshironi të kuptoheni mirë nga të tjerët, por nga ana tjetër edhe të tërhiqni vëmendjen. Shkronjat e vogla tregojnë se jeni të ndrojtur ama të përpiktë dhe të zellshëm.

Pjerrtësia e shkrimit ka po ashtu rëndësi:

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Nëse shkrimi anon nga e djathta jeni shumë të ndjeshëm, të shoqërueshëm si dhe mjaft të lidhur me miqtë dhe familjarët.

Nëse nuk ka pjerrtësi atëherë udhëhiqeni nga logjika dhe jo ndjenjat.

Nëse shkrimi anon nga e majta jeni karrieristë dhe shumë të rezervuar.

Presioni që ushtroni mbi stilolaps do t’ju ndihmojë gjithashtu ta njihni më shumë veten.

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Shumë presion: I përjetonin gjërat shumë, keni emocione të forta dhe reagoni pa u menduar dy herë.

Pak presion: Nuk e vrisni shumë mendjen, e merrni jetën si t’ju vijë.

Një tjetër mënyrë për të kuptuar veten? Hapësira ose mungesa e saj në pjesën e sipërme të shkronjave. Konkretisht:

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Një L e tillë tregon se ju keni ëndrra të mëdha për të ardhmen dhe shpresë se gjithçka do të realizohet.

Ndërkohë L- ja e mëposhtme nënkupton se ëndrrat dhe shpresat tuaja janë ndrydhur

Po kështu, T- ja e lakuar tregon se jeni të ndjeshëm ndaj kritikave dhe paranojakë, ndërsa T- ja e dytë na lë të kuptojmë se punoni shumë, jeni të disiplinuar dhe të vetëpërmbajtur.

Tani kalojmë te pjesa e poshtme e shkronjës, specifikisht me “y- në”.

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Y- ja 1 : I zgjidhni me kujdes miqtë

Y- ja 2:  Keni shoqëri të gjerë

Y-ja 3:   Vdisni të udhëtoni

Y- ja 4: Ju pëlqen të rrini një kohë të mirë në shtëpi

Një tjetër kriter: Lidhja e shkronjave

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Të lidhura: I merni vendimet me kujdes, jeni njeri logjik dhe metodik.

Të palidhura: Jeni inteligjent dhe keni një intuitë shumë të zhvilluar.

Një tjetër pyetje: Si i bëni pikat?

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

Një pikë e tillë tregon se jeni njeri i qejfit dhe me shpirt artsiti.

Kjo pikë ndërkohë tregon se jeni shumë të vëmendshëm ndaj detajeve.

Vija horizontale e shkronjës T

Ç’tregon shkrimi i dorës për karakterin tuaj

E para tregon se keni vetëbesim dhe qëllime të larta në jetë, e ndërsa e dyta tregon se jeni të mbushur plot me pasiguri

 

MOS I HUMBISNI