Tom Hardy kruajti pak hundën, por po Tom Hardy mbetet!

 Read in English

Besojmë është e panevojshme t’jua rikujtojmë se Tom Hardy është një ndër meshkujt më seksi në planet.

Ja Tom- i duke shfletuar ca faqe:

duke qeshur:

apo duke bërë pazare:

Së fundmi, aktori është duke xhiruar filmin biografik mbi jetën e gangsterit amerikan Al Capone.

I ndryshuar rrënjësisht, me flokë të rruajtura dhe disa kile më shumë Tom- i duket se është futur kokë e këmbë në rol.

Al Capone

Fotografët shkuan dhe e fotografuan 41- vjeçarin në pushim e sipër, me gisht në hundë. Para jush një foto që s’ju ndodh ta shihni çdo ditë:

Të na ndjeni! Megjithëse pasi fanset e panë me kujdes dolën në përfundimin se nuk kishte futje më të bukur të gishtit në hundë.

Artikuj të ngjashëm