Celebrity Style

Si të dukemi yll si Beyonce: Ja ç’thotë stilistja e saj!

16 Maj 2018

Si të dukemi yll si Beyonce: Ja ç’thotë stilistja e saj!

Zerina Akers, gruaja që kishte në dorë pamjen e Beyonce-s në performancën fantastike në Coachella, rrëfen disa nga sekretet e saj gjatë stilimit të veshjeve të yjeve botërorë, por jo vetëm.

Si të dukemi yll si Beyonce: Ja ç’thotë stilistja e saj!

“Vishuni me ngjyra, ose shkoni në shtëpi! Unë përpiqem vazhdimisht që të bashkojë ngjyrat e sezonit me ngjyra të tjera për të krijuar një look më neutral. Në të njëjtën kohë, përdor disa aksesorë që bien në sy si vathët e mëdhenj.”

 

That Black-Ness. Happy Easter! ??

A post shared by Zerina Akers (@zerinaakers) on

“Është e rëndësishme që rrobat t’ju qëndrojnë mirë. Por gjithashtu mund të nisni të mendoni për të kontaktuar me një rrobaqepës të mirë; rrobat do të jenë unike dhe do t’ju qëndrojnë sipas masës suaj.”

 

Joy. Uninterrupted.

A post shared by Zerina Akers (@zerinaakers) on

“Identifikoni se ç’veshje është gjithnjë zgjidhja perfekte për situata të ndryshme. Personalisht të preferuarit e mi janë xhaketa e zezë dhe parfumi. Nuk ka rëndësi kombinimi, me një xhaketë të tillë ndihem përherë mirë.”

 

There's air in my lungs, love in my heart, movement in my body. It's Lit.

A post shared by Zerina Akers (@zerinaakers) on

“Vishni çfarë të doni! Në fund të fundit, besoj se çdo njeri duhet të zgjedhë atë që i pëlqen, qoftë edhe nëse i duhet të heqë dorë nga gjithë trendet e momentit. Një kostum me ngjyrë është veshja tjetër e preferuar.”

 

Shout out to @oncameracoaches for being tough on me. It really paid off!

A post shared by Zerina Akers (@zerinaakers) on

Tjetër këshillë e vlefshme e Zerina-s është thjeshtësia. Mendoni si u vesh Beyonce në Coachella: çizme në ngjyra si të njëbrirëshit, pantallona të shkurtra xhins dhe një bluzë e shkurtër me kapuç. Kaq.

Si të dukemi yll si Beyonce: Ja ç’thotë stilistja e saj!

Burimi: Refinery29