KESHILLA PER BLERJET TUAJA
TV Mania

Orinda Huta nuk është shtatzënë, por do shumë të jetë

13 Maj 2018

Kur Orinda Huta u shfaq në studion e Dua të të bëj të lumtur, barku na e mori pak mendjen. I kishte rënë dhe një nur dhe me naivitet menduam se mund të ishte shtatzënë.

Është shabllon tashmë. Nëse martohesh, nëntë muaj më vonë publiku pret bebin.

Sidoqoftë, Orinda vendosi të flasë për çështjen në fjalë tek Për drekë me mua. Ajo tha se nuk është shtatzënë, por ajo dhe Turi duan shumë të kenë një beb.

Pra, nuk është shtatzënë, por do të jetë. Paçi fat.

MOS I HUMBISNI