Sandalet që do t'ju shpëtojnë në dasmë duken kështu!

 Read in English

Sezoni i dasmave të pranverës është hapur zyrtarisht dhe kërkimet për veshjen e duhur janë në kulmin e tyre. Ndonëse sigurisht veshja është e rëndësishme, të gjithë e dimë fare mirë që diferencën e bëjnë vetëm këpucët.

Meqë jemi në periudhën e sandaleve, më poshtë do t’ju tregojmë disa nga modelet që do të shihni më shumë këto muaj. Larg takava të larta dhe aspak të rehatshme, me këpucë të tilla do të mund të rrini përgjatë gjithë natës duke kërcyer.

1. Taka të rehatshme dhe ngjyrë që thërret vëmendje.

2. Ah, një palë të tilla do të doni t'i vishni 24/7 përgjatë gjithë verës. E sigurtë!

3. Këto sandale bëjnë pjesë në blerjen investim. Nuk do të vdesin kurrë dhe do të jenë gjithnjë në modë!

4. Platforma nuk është kurrë një ide e keqe. 

5. Ose këto..

6. Nëse gjëja e parë që shihni në një dyqan janë këto sandale, merreni pa u menduar dy herë. Jeni gati për festë! 

Burimi:Who What Wear

Artikuj të ngjashëm