Showbiz dhe TV

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në duartrokitje

15 Prill 2018

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Pak kohë para performancës në Eurosong 2018, Portugali, artistët përfaqësues të shteteve përkatëse po realizojnë disa koncerte në qytete të ndryshme. Koncerti i radhës u mbajt në Amsterdam, ku Eugent Bushpepa dhuroi një super-spektakël nën interpretimin e tij drithërues.

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Ai interpretoi në shqip për gati 3 minuta këngën “Mall”, e cila vazhdonte ta ruante grintën me të cilën u soll për herë të parë tek publiku.

Nën zërin fantastik të artistit, edhe pse në shqip, dëgjuesit e kanë vlerësuar shumë interpretimin e tij, gjë që mund ta kuptojmë shumë mirë nga komentet pozitive nëpër rrjete sociale.

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Pas përfundimit të këngës, publiku ka shpërthyer në duartrokitje.

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin! Publiku shpërthen në

Videon e plotë të performancës mund ta ndiqni këtu:

Eurovision Song Contest 2018 do të mbahet në Lisbonë të Portugalisë në datat 08-12 maj.

 

MOS I HUMBISNI