KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flirt

Këto fjalë nuk duhet t’ja thoni kurrë dikujt që është single

11 Prill 2018

 

Të jesh single shpesh herë duket si diçka fantastike, ama kur je single ndonjëherë të mungon pjesa e të paturit dikë në krah. Ka disa fraza të cilat njerëzit që janë single nuk duan t’i dëgjojnë. Kështu që hidhini një sy këtij artikulli për të kuptuar se çfarë nuk duhet t’i thoni kurrë dikujt që është single.

 

“Mos u shqetëso ke kohë plot!”

Kjo frazë ka për ta bërë mikun tuaj t’i duket sikur dikush i ka vënë një orë e cila i mat kohën dhe e nxiton që të gjejë patjetër dikë.

“Ta them unë ku është problemi.”

Ti mund të mos dish asgjë lidhur me “problemin” i cili nuk ka pse të jetë me doemos një problem.

“Kur do do të të shohim me unazë në gisht?”

“Pse nuk po të zë gjumi?” Kjo do të ishte përgjigjja e nënzëshme e mikut tuaj për një pyetje si kjo.

“Do të të prezantoj unë dikë.”

Pse duhet t’ja thoni këtë një miku? Për t’i treguar se ti mendon se ai nuk është i zoti të gjejë dikë për veten?

“Ti je gjithë naze.”

Epo po kërkon “dikë” jo çorape, kështu që “nazet” janë mëse normale.

MOS I HUMBISNI