QUIZ

Sondazh: Çfarë vini re kur shkelni për herë të parë në shtëpinë e të dashurit?

3 Prill 2018

Sondazh: Çfarë vini re kur shkelni për herë të

Hera e parë në shtëpinë e të dashurit është e sikletshme dhe le të themi për të dyja palët. Ai me gjasë është munduar të lërë përshtypjet më të mira, ndërsa ti je gjatë gjithë kohës vigjilente. Çfarë nuk i shpëton syrit tënd prej shqiponje?

 

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.