Moda > How to wear

Rroba banje për nuse: Ky trend bikinish është thjesht fiksues

Kujt i duhet një fustan?

 Read in English

Nëse menduat se i keni parë të gjitha llojet e rrobave të banjës, na lini t’ju themi se më të rejat janë koleksioni i bikinive për nuse.

Nëse dasma jote është në prag dhe nuk ke ende asnjë ide për veshjet e festës së beqarisë, ky trend i ri rroba banjesh do t’ju shtojë dëshirën për t’i veshur ndonëse nuk keni asnjë plan për tu martuar në horizont.

Këtë koleksion do të ishte perfekt për në muajin e mjaltit, apo teksa feston me shoqet e tua ditët e fundit të beqarisë.

Të formave dhe prerjeve të ndryshme, ky trend bikinish është i adhurueshëm.

Mes gjithë vajzave të plazhit të gjithë sytë do të jenë tek nusja e ardhshme dhe rroba banjet prej princeshe.

Burimi: Cosmopolitan