Ku ta gjejmë këtë buzëkuqin e paparë të Arminës?

Kush kërkon gjen!

 Read in English

Duke Instagram- uar na doli përpara kjo foto e Armina Mevlanit dhe ndaluam për një sekondë.

Nuk ka se si të mos vihet re grimi perfekt, gjithçka aty ku duhet, ashtu siç duhet. I pari detaj që të godet menjëherë është e kuqja e buzëve, një ngjyrë shndërritëse që vjen si e mesmja perfekte midis të kuqes flakë dhe vishnjes.

Armina ka përdorur një Rouge Allure nga Chanel, i cili momentalisht kushton 37 dollarë dhe vjen në 23 nuanca.Versione të përafërta, më të lira janë dy të mëposhtmet:

Artist Rouge Creme- Lipstick 22 dollarë

ose

Velvet Touch Lipstick nga Gosh – 8 dollarë

Armina ka preferuar ta shoqërojë buzëkuqin me vijën klasike të penelit.

Eyeliner Effet Faux Cils Shocking

Peneli- laps nga Yves Saint Laurent ka një kohëzgjatje 12 orëshe dhe është rezistent ndaj ujit. Kushton 34 dollarë.

Le Volume de Chanel- 32 dollarë

Përsa i përket fondatinës Armina ka perdorur një të tillë, Clinique:

Në sasinë 30 ml kushton 25. 95 euro, ndërsa versioni 100 ml, 86. 50 euro.

Artikuj të ngjashëm