KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Keshilla Arredimi

Apartamenti juaj i vogël do të duket shumë herë më i madh me këto 4 ide arredimi

27 Dhjetor 2017

Mendoni vertikalisht

Të gjithë kreativitetin tuaj mundohuni ta shpalosni në mënyrë horizontale. Kt truk i vogël do ta bëjë faqen e murit të duket shumë më e gjerë dhe do të krijojë efektin “paska goxha hapësirë”.

Një ngjyrë dhe vetëm një

Mundohuni t’i qëndroni besnikë në përgjithësi një ngjyre. Kështu pamja do të jetë më e qartë, në vend që ta ngarkoni dhe ta mbysni me ngjyra- ngjyra.

Lini përshtypje

Zgjidhni punë arti të cilat godasin me ngjyrën e tyre. Muret preferohen të lyhen me një bojë të lehtë, e cila do të thyjet nga ngjyrat dominuese të pikturës. Jo vetëm që do të tërheqë vëmendjen por brenda një dhomë do të krijohet një tjetër ambjent.

 

Korniza të vogla

Meqë vendosja e fotove është e pashmangshme, ne ju këshillojmë të përdorni formate të vogla. Në vend që të zgjidhni një kornizë të madhë këtu, një aty e t’i merrni frymën shtëpisë, vendosni disa të vogla pranë e pranë njëra tjetrës.

Burimi: Elle

MOS I HUMBISNI