Showbiz dhe TV > TV Mania

‘Top Channel’ shkarkon Sokol Ballën!

 Read in English

Sokol Balla nuk do të mbajë më postin e drejtorit të Informacionit në televizionin kombëtar. Top Channel shkruan se Sokol Balla është shkarkuar nga detyra dhe në vend të tij është emëruar gazetari Endri Xhafo.

Mësohet se Xhafo do të qendrojë në postin e drejtorit të Informacionit deri në një moment të dytë kur të mblidhet bordi drejtues i televizionit për të ëmëruar drejtorin e ri.

Ky i fundit prej 2 muajsh është rikthyer në Top Channel pas largimit nga ABC News. Motivi i shkarkimit është ende i paqartë, por deri më tani thuhet se Balla do të vazhdojë të drejtojë emisionin “Top Story”.